Apparaten en accessoires
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
911.6 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Vetten
46.9 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
16.1 g
Koolhydraten
42.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kokos Dahl
25min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.